Garetov Konak

Načini plaćanja na sajtu www.garetovkonak.rs/

Na sajtu plaćanje platnim karticama Visa, MasterCard i Maestro  se vrši

Wellness & Spa Vila “Garetov Konak”,

kao trgovcu i pravnom licu za usluge koje nudi, kao i rezervaciji smeštaja.

Prilikom unošenja podataka o debitnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL (Secure Socket Layer) protokola i PKI sistema.

U slučaju da nemate platne kartice uplatu možete izvrsiti i po dogovoru na račune pravnih i fizičkih lica za usluge koje nude i za koje se oglašavaju gde pojedinačno za svaki oglas preuzimaju odgovornost za sve eventualnosti i nedostatke.

Zaštita podataka prilikom plaćanja karticama

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će biti obavljenima u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dodje do odstupanja od iste.