Garetov Konak

Opšte informacije

Vlasnik www.garetovkonak.rs  sajta je  PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM, sa sedištem u ul. Prolom Banja BB, čiji je zakonski zastupnik Dejan Ćurčić.

Za sva pitanja o funkcionisanju ovog sajta možete nas kontaktirati na garetovkonak@gmail.com

 • Uslovi korišćenja

Korišćenjem ovog sajta prihvatate dole navedene uslove korišćenja, a ukoliko se ne slažete sa ovim uslovima korišćenja, molimo Vas da odmah napustite ovaj sajt.

Ni PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM, niti bilo ko od njegovih organa, predstavnika, zaposlenih ili agenata nije odgovoran za bilo koju grešku i/ili propuštanje na ovom sajtu, za informacije koje nedostaju ili nisu dostupne, kao ni za viruse koji se mogu naći na ovom sajtu.

U skladu sa tim, korisnici sajta preuzimaju potpunu odgovornost za korišćenje ovog sajta i informacija koje se nalaze na njemu. PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM nije odgovorna za bilo koje posledice korišćenja informacija sa ovog sajta.

 • Pristup Vašim ličnim podacima i njihovo korišćenje

Prilikom korišćenja različitih funkcija i sadržaja na ovom sajtu možete biti upitani da dostavite određene podatke, a koji mogu biti i Vaši lični podaci (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, datum rođenja i e-mail adresa). Takođe, od Vas se mogu tražiti i podaci o sklonostima i interesima.

Više o tome kako obrađujemo Vaše lične podatke možete naći u Politici privatnosti ove stranice.

 • Pružanje tačnih podataka

Korišćenje ovog sajta nije dozvoljeno maloletnim licima. Svako lice koje pristupi ovom sajtu ima dužnost da istinito odgovori na pitanje o svom godištu.

Svi sadržaji na internet stranicama PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM informativnog su karaktera, a PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM se obavezuje da učini sve što je u njegovoj moći da objavljene informacije budu istinite, pouzdane i kvalitetne. Zadržavamo pravo da promenimo sadržaj, specifikacije i dostupnost proizvoda u bilo koje vreme, bez prethodne najave.

 • Upotreba kolačića

Obaveštavamo sve posetioce našeg sajta da internet kolačići (“cookies”) mogu biti automatski sačuvani na Vašem internet pretraživaču. Ovaj sajt koristi kolačiće da bi prikupio obaveštenja o tome kako korisnici pretražuju sajt. Više o tome u našoj Politici kolačica.

 • Internet Protokol (IP) adresa

Obaveštavamo sve posetioce da možemo da prikupljamo vaše IP adrese kako bismo olakšali postavljanje dijagnoze problema sa našim serverom i pomogli u upravljanju sajtom. IP adresa je broj koji se dodeljuje vašem kompjuteru kada koristite Internet. Vaša IP adresa će se takođe koristiti kako bismo Vas identifikovali tokom određene sesije, kao i za prikupljanje opštih demografskih podataka.

 • Razmena

Kao rezultat prodaje, pripajanja ili bilo koje druge statusne promene, reorganizacije ili likvidacije PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM može da transferuje, proda ili ustupi informacije o Vašoj upotrebi sajta, uključujući, bez ograničenja, informacije sa ličnom identifikacijom koje pružite, kao i druge informacije o Vašem načinu upotrebe sajta, svim trećim licima koja postanu pravni sledbenici PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM.

 • Poštovanje prava intelektualne svojine

Tekstovi, fotografije, grafika i zvuk koji se nalaze na ovom sajtu pripadaju PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM. Reprodukcija ovog sajta u celini ili delimično, ili reprodukcija jedne ili više njegovih komponenti, u bilo kom obliku, zabranjena je i predstavlja povredu prava intelektualne svojine prema propisima Republike Srbije. Sve informacije, ilustracije, fotografije, oblici, video klipovi (sa i bez zvuka) i drugi sadržaji koji se pojavljuju na ovom sajtu predmet su intelektualne svojine; oni su ili svojina PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM ili trećih lica koja su za njihovo korišćenje ovlastila PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM. Prema tome, zabranjena je svaka njihova reprodukcija, emitovanje, prerada, prevođenje i/ili izmena, u celini ili delimično, ili prenos na drugi internet sajt. Umnožavanje, u celosti ili delimično, ovog sadržaja bez prethodnog pisanog odobrenja PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM strogo je zabranjeno. Svi brendovi PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOMkoji se pominju na ovom sajtu predstavljaju registrovane žigove.

 • Linkovi ka drugim sajtovima

Ovaj sajt može imati linkove ka drugim sajtovima koji pripadaju trećim licima, a u svrhu pružanja više informacija našim posetiocima.PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM nema kontrolu nad tim sajtovima i ne može biti odgovoran za njihov sadržaj, niti za zaštitu privatnosti i bezbednosti na ovim sajtovima. Ti internet sajtovi su dostupni svima na sopstvenu odgovornost.

Korisnici i posetioci ovog sajta ne mogu objaviti vezu na internet adresi www.garetovkonak.rs bez prethodne izričite pisane saglasnosti PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM

 • Ograničavanje ili obustavljanje pristupa

Korišćenjem našeg sajta saglasni ste da PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM , po svom nahođenju, obustaviti Vaš pristup ovom sajtu ili Vam ograničiti njegovo korišćenje u bilo koje vreme i iz bilo kog razloga. Saglasni ste da svako obustavljanje ili ograničenje Vašeg pristupa sajtu može biti izvršeno bez prethodnog upozorenja, kao i bez obrazloženja, te da PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM može odmah deaktivirati ili obrisati Vaš nalog i lozinku, kao i sve informacije i datoteke u vezi sa njima, te sprečiti dalji pristup takvim informacijama ili datotekama. Saglasni ste da PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM neće biti odgovoran zbog obustavljanja ili ograničenja Vašeg pristupa ovom sajtu i/ili bilo kojim informacijama ili datotekama, a posebno da neće biti odgovoran za bilo koju štetu koja bi mogla nastati za Vas ili treća lica u vezi s tim.

 • Izmena pravila i uslova korišćenja

PR SAMOSTALNA UGOSTITELJSKA RADNJA PROLOM GARETOV KONAK PROLOM može u svako doba, bez prethodnog upozorenja, izmeniti uslove korišćenja sajta. Ove izmene su obavezujuće i potrebno je da, pre korišćenja ovog sajta, posetite ovu stranu kako biste se informisali o važećim uslovima korišćenja.

 • Primenljivi zakoni i nadležnost

Uslovi korišćenja ovog sajta podležu propisima Republike Srbije. Za sve sporove koji mogu nastati u vezi sa Vašim korišćenjem ovog sajta i primenom ovih uslova korišćenja nadležan je nadležni sud u Kuršumliji.

Datum objave: 19.05.2023. godine u Prolom Banji